Shop

SMC Shop

 
 
 
 
 
 

U kunt uw bestelling naar ons mailen (info@mediacommunicatie.nl), of het formulier op deze pagina invullen. Uw betaling kunt u overmaken naar:

ING-bank: NL 85 INGB 000 406 5700 t.n.v. SMC in Groningen.

BIC: INGBNL2A

Ook PayPal is mogelijk. Vraag hiernaar via info@mediacommunicatie.nl

ALLE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF VERZENDING.


Met uw bestelling steunt u SMC. Dank u!

NIEUW:

100 JAAR RADIO - Hans Knot

 

In 25 hoofdstukken wandelt Hans Knot door 100 jaar radiogeschiedenis. Het boek telt 144 pagina's en is rijkelijk geïllustreerd met zwart-wit foto's. 


U kunt via deze link een voorproefje krijgen. 


Voor het bestellen van dit boek is een apart formulier, dat u hier kunt vinden.

 

Prijs: € 20,00 (NL) / € 25.00 (rest van Europa)

De Mediamaker - Rob Wilson  Gèèn geschiedenisboek, maar wel een spannende roman over zeezender Radio Poseidon, die 'toevallig' wat doet denken aan Radio Veronica.


Het station neemt het op tegen de Staat der Nederlanden die de zeezender wil verbieden. Ook concurrent Radio 186 ("RNI") heeft last van de antizeezenderwet. Een maas in de wet nekt de minister van CRM en is het begin van de commerciële omroep in Nederland.


Wie van zeezenders houdt én van boeken lezen, 'mag' dit boek niet mislopen. Zeker niet tegen de gereduceerde prijs waarvoor we het nu kunnen aanbieden: winkelprijs: € 17,95 SMC-prijs: € 13,25 inclusief verzending binnen Nederland. Verzending naar het buitenland is € 5,00 extra.


U kunt het boek bestellen door dit formulier in te vullen.

Loving Awareness (de cd)


Eén van de geesteskinderen van Ronan O’Rahilly: Loving Awareness. Met de volgende tracks: Let us get to know you - Free your soul - Love you to know - No other high - It’s Allah’s movie - The Vibes inside - Voice of love - Be in touch - Close the gate - I like what like - Jarold - Let yourself go - In a movie - Existance


Bonus tracks: Ronan O’Rahilly talking about L.A., Radio Caroline jingles and some instrumental tracks.

Binnenkort weer verkrijgbaar. Soon availabale again.

De historie van Radio

Mi Amigo, deel 5, Een veel te snelle herstart - Hans Knot


De herstart van Radio Mi Amigo vanaf de Magdalena en alles wat er mis ging.


€ 10,00 (NL)/ € 15,50 (rest van Europa)

Monique 963 - Jan-Fré Vos

 

Het enige boek over Radio Monique! Toen in maart 1980 de Mi Amigo zonk leek het gedaan met de Nederlandstalige zeezenders. Tot eind 1984. In december hoorden we ineens testuitzendingen van een nieuw Nederlandstalig station: Radio Monique. Het station werd ongekend populair en had een grote schare luisteraars. Joost den Draaijer, Tony Berk en Stan Haag  waren weer terug op de radio.    Bijna 3 duurde het avontuur. Op 25 november 1987 kwam de zendmast naar beneden en was het avontuur plotseling voorbij. Dit boek gaat over de periode 1984-1987, over de uitzendingen van Radio Monique vanaf de Ross Revenge. Het verhaal van hoge luistercijfers maar ook van stakende deejays die weer eens een keer naar hun zin te lang aan boord moesten zitten. In de woorden van het station zelf: Radio Monique, het station voor jou en mij.

 

Prijs in Nederland (inclusief verzending): € 23.00  / Rest van Europa: € 29,50.

                                                    Offshore Radio Engineering - Jan Sundermann


De tweede druk van deze bestseller onder anoraks! Het Engelstalige boek kijkt vooral naar technische vragen, zoals: Welke radioschepen werden gebruikt in de 40-jarige ‘watery wireless’-geschiedenis? en: Welke antennesystemen werden gebouwd en welk soort masten? Ook aan bod komen de verschillende soorten zenders en de beperke mogelijkheden van communicatie tussen de bemanning en het hoofdkwartier aan land. Tenslotte gaat Jan Sundermann in op de diverse ankersystemen en de navigatiemogelijkheden van de schepen. Het rijkelijk geillustreerde boek bevat vele foto’s en diagrammen.


Prijs: € 15,00 (inclusief verzending binnen Europa)

Radio 390: Red Sands Rendezvous


MP3 DVD met 45 uur aan opnames, jingles, interviews, commercials en tunes. Geproduceerd door Martin van der Ven.


Radio Caroline's Irish Mainstays: Steve Conway & Chris Kennedy


MP3 DVD met 68 uur aan opnames van dit Ierse tweetal. Herleef de uitzendingen vanaf de Ross Revenge. Geproduceerd door Martin van der Ven.


Prijs per mp3 dvd (inclusief verzending) voor Europa: € 14,00.

Voice of Peace: Memories and Abie Nathan’s Work - Hans Knot


Hans Knot heeft intensief gewerkt aan research inzake niet alleen de historie van de Voice of Peace maar ook aan al het vele humanitaire werk dat Abe Nathan heeft verricht. Hans is daarbij geassisteerd door vele mensen, waaronder naasten van Nathan en vele deejays uit het verleden. Dit resulteerde in een 250 pagina’s dik boek met tientallen zwart-wit foto’s.


Digitaal verkrijgbaar (als pdf) voor € 7,00  Klik hier om te bestellen.

To order this book as pdf file (€ 7,00)  please clik here.

Het laatste papieren exemplaar: € 26,00 (NL)/ € 30,00 (rest van Europa)

Het REM eiland - Hans Knot   (digitale versie)


De onstuimige geschiedenis van Radio en TV Noordzee. Uitgegeven in 2014, toen het 50 jaar geleden was dat het station begon met uitzenden. 


De papieren versie is inmiddels bij ons uitverkocht. Wel is er een pdf-versie verkrijgbaar waarmee u het boek digitaal kunt lezen.


Ook van enkele andere uitverkochte uitgaven van Hans Knot is een pdf-versie beschikbaar. Bij interesse kunt u hiervoor contact met ons opnemen. 


Prijs: € 7,50

Veronica: Boven water (Het Max Lewin archief)


In 2012 verscheen het boek ‘Boven Water’ met herinneringen aan Radio Veronica zoals door Max Lewin bewaard in zijn archief en jaren na zijn overlijden beschreven tot andermaal een boek door mediahistoricus Hans Knot. 

Recentelijk kregen we een aantal aanvragen voor het niet meer leverbare boek en besloot de SMC het als pdf verkrijgbaar te maken. Het is te bestellen door dit formulier in te vullen.


Prijs: € 7,00

Life and Death of a Pirate - S. K. Moore (Susan Calvert)


Geschreven door de dochter van Reg Calvert over het turbulente leven van haar vader. Reg Calvert was manager van diverse popgroepen, waaronder de Fortunes. Hij was eigenaar van Radio City (vanaf het Shivering Sands Fort). Een pistoolschot beëindigde zijn leven. Dit zijn de delen 2 en 3 tesamen in een dik, hardcover boek. Het eerste deel van Reg's leven is in een apart boekje te lezen.

Hans Knot vond dit boek één van de beste op zeezendergebied van de afgelopen jaren. Zie zijn recensie.


Prijs voor Europa inclusief verzending: € 31,50.

Indien gewenst wordt het boek gesigneerd door Susan Moore. Geef dit a.u.b. bij uw bestelling aan.


Extra voordeel wanneer u ook deel 1 koopt. Zie hieronder.

Popcorn to Rock 'n' Roll - S.K. Moore

 

Het boek voorafgaand aan het bovenstaande 'Life and Death of a Pirate'. Het beschrijft het eerste deel van het leven van Reg Calvert. Paperback met zwart-wit foto's.

 

Prijs voor Europa inclusief verzending: € 18,95

Ook dit boek wordt indien gewenst gesigneerd voor u. Geef dit a.u.b. aan.

 

Bestelt u  Life and Death of a Pirate en Popcorn to Rock 'n' Roll tegelijk dan betaalt u in totaal slechts € 44,00.